Over ons

Over ons

 

Stergoot is een zeer compleet dakgootsysteem. Eenvoudig te monteren en met een lage milieubelasting. Maar het belangrijkste is uiteraard dat het Stergoot Dakgootsysteem een uiterst betrouwbaar systeem is. Stalen dakgoten zijn al tientallen jaren in gebruik in Scandinavië. Het marktaandeel van stalen dakgoten is daar maar liefst 90 %!

 

Stergoot is inmiddels ook al meer dan 20 jaar verkrijgbaar in Nederland. Er zijn al veel grote en kleine projecten voltooid met Stergoot. Van vrijstaande woonhuizen tot complete nieuwbouwwijken, van tuinhuisjes tot chalets: in vrijwel heel Nederland is Stergoot te vinden!

 

Webwinkel Stergoot.nl

 

In juni 2013 is Stergoot.nl opgericht: een webwinkel waarbij u zelf eenvoudig uw dakgootsysteem kunt samenstellen en bestellen. U kunt nu 24 uur per dag bekijken welke kleuren en maten voor uw project geschikt zijn en deze direct bestellen.

 

Service

 

Stergoot.nl staat voor service! Wij streven dan ook naar een optimale bereikbaarheid en zijn dan ook bereikbaar via de telefoon, email en middels een live chat functie op onze site. Onze contactgegevens vindt u hier.

 

Isolco BV

 

Stergoot.nl is onderdeel van Isolco BV.

Isolco BV, opgericht in 1983, is een handelsonderneming welke bouwproducten importeert de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt.
Behalve het Stergoot Dakgootsysteem, levert Isolco BV:

 

• Stertekt houtwolcementplaten
• Sterprofiel Lindab geprofileerde staalplaten
• Sterfoam geextrudeerd polystyreen (XPS)
• Steracoustic randstroken en akoestisch isolerende ondervloeren.

 

Kijk voor meer informatie over Isolco op http://www.isolco.nl.