Stappenplan voor een nieuwe dakgoot

Written by: Stergoot


De meest eenvoudige manier om een nieuwe dakgoot te plaatsen of te laten plaatsen, is door een Stergoot Dakgootsysteem te kiezen. Dit systeem bevat alles wat u nodig heeft: dakgoten, hemelwaterafvoerbuizen, gootbeugels, pijpbeugels, bochten, eindstukken etc.

 

Hieronder vindt u het stappenplan voor het plaatsen van nieuwe dakgoten.
Wij helpen u graag bij alle stappen, vanaf de keuze voor dakgoot tot de montage hiervan.

 

U kunt tijdens kantooruren altijd telefonisch contact met ons opnemen als u vragen heeft (+31 495 599 141). Ook kunt u gebruik maken van onze Live Chat functie (rechts onderaan deze pagina) of een email sturen naar: info@stergoot.nl.

 

Stap 1: Keuze dakgoot

Een belangrijk onderdeel van het plaatsen van nieuwe dakgoten of het renoveren van uw dakgoot is het kiezen van het juiste materiaal voor uw dakgoot. De dakgoten van Stergoot.nl zijn gemaakt van staal en daardoor enorm duurzaam en milieuvriendelijk. Ze zijn eenvoudig te monteren, gemakkelijk in het onderhoud en hebben een modern doch tijdloos uiterlijk.

 

De dakgoot is standaard verkrijgbaar in 6 kleuren, namelijk:

  • Wit
  • Zwart
  • Donkergrijs
  • Donkerbruin
  • Zilvermetallic
  • Aluzink

Op aanvraag zijn ook andere kleuren dakgoten verkrijgbaar.

 


Stap 2: Een offerte aanvragen

Op basis van de afmetingen van uw dak kunt u gericht een offerte aanvragen.
Dit kan op meerdere manieren:

 

Stap 3: Bestelling dakgoten en levering

U kunt het dakgootsysteem van Stergoot.nl online bestellen óf via de offerte die u van Stergoot heeft ontvangen. Na ontvangst van uw bestelling/ getekende offerte wordt uw dakgootsysteem binnen 3 tot 4 werkdagen geleverd. Een andere levertijd (sneller of op een bepaalde dag) kan uiteraard ook, maar dit graag in overleg.

 

Stap 4: Montage van uw dakgoot

Het monteren van de Stergoot dakgoot is eenvoudig. U heeft geen zware gereedschappen nodig: een ijzerzaag, hamer en schroefboormachine zijn het enige dat u nodig heeft. Met onze montage handleiding kunt u de montage zelf uitvoeren.

Wilt u de montage liever uitbesteden aan een specialist? Neem dan contact op met Stergoot.nl: wij kunnen u adressen geven van specialisten op het gebied van het plaatsen van dakgoten.