Nieuwe webwinkel voor de meest milieuvriendelijke dakgoot van Nederland!

Geschreven door: Stergoot


Stergoot, het meest milieuvriendelijke dakgootsysteem van Nederland, heeft begin deze maand haar nieuwe webwinkel geopend: www.stergoot.nl.

 

Scandinavische kwaliteit
Stergoot is een zeer compleet gootsysteem, wat eenvoudig te monteren is en een lage milieubelasting heeft. Het dakgootsysteem wordt gemaakt in Zweden, van Zweeds staal.
Het staal is gecoat met een zinklaag, die op zijn beurt weer is gecoat met een kunststofcoating. De zinklaag voorkomt dat het staal roest, ook wanneer de goot wordt doorgezaagd. De coating op zijn beurt voorkomt dat de zinklaag wegspoelt met het regenwater.

 

Eenvoudig en snel te monteren
Om het Stergootsysteem te monteren zijn er geen zware gereedschappen nodig. Omdat er niet gelast, gelijmd of gesoldeerd hoeft te worden, heeft u slechts een hamer, ijzerzaag en schroefboormachine nodig. Alle verbindings-, eind- en hulpstukken zijn in een handomdraai bevestigd.  Dit bespaart veel tijd, en tijd is geld! Ervaren vaklieden bevestigen dat Stergoot drie tot vier maal sneller te monteren is dan zinken gootsystemen.

 

DUBOkeur
Stergoot is in het bezit van het DUBOkeur Product. Dit keurmerk bewijst dat een bepaald product tot de meest milieuvriendelijke keuze behoort. Dit wordt aangetoond aan de hand van een Milieukundige Levenscyclusanalyse, welke wordt uitgevoerd door het NIBE (Nederlands Instituut voor Bouwbiologie en Ecologie). Het NIBE is hét kennisinstituut voor milieubelasting van bouwmaterialen. Met het DUBOkeur kan Stergoot dan ook op een onafhankelijke en wetenschappelijke wijze aantonen dat het een duurzame en milieuvriendelijke oplossing is.

 

Een compleet assortiment
Het Stergootsysteem is een zeer compleet systeem. Het kan aan ieder hellend dak geplaatst worden. De goten zijn beschikbaar in 2 breedtes: 125 en 150 mm. De buizen zijn beschikbaar in de breedtes 75, 90 en 100 mm. Ze kunnen gemakkelijk op PVC rioleringsbuizen aangesloten worden. Voor zowel goten als buizen zijn veel hulpstukken te verkrijgen. Van goothoeken tot aftapstukken, Stergoot is een zeer compleet dakgootsysteem!