Camping Het Goeie Leven in Eerde

Geschreven door: Stergoot


"Wij hebben het complete dak incl. goten vervangen van ons hoofdgebouw. We hebben voor Stergoot dakgoten gekozen omdat deze qua prijs - kwaliteit verhouding het beste uit de bus kwam. We hebben de goten zelf gemonteerd wat na een korte uitleg van de vertegenwoordiger een makkelijk klusje bleek te zijn. De goten zorgen voor een perfecte afwatering van het dak naar onze speel poel."

 

Jelt van Veenendaal

 

Gebruikte materialen hier zijn:

 

Camping Het Goeie Leven

Kampeerders met gevoel voor smaak en liefhebbers van de overheerlijke Bourgondische keuken kunnen vanaf nu hun hart ophalen bij Het Goeie Leven. Een compleet NIEUWE en bijzondere familiecamping met 54 ruime kampeerplaatsen. Het natuurlijk ingerichte terrein van ruim vier en een halve hectare, is omgeven door bossen.

Het Goeie Leven ligt aan de rand van het gezellige Brabantse kerkdorp Eerde, te midden van een mooi bosrijk gebied. Je kunt bij ons genieten van het buitenleven, lekker eten en drinken en vooral ontspannen zoals jij dat wilt.

Zowel kampeerders als passanten zijn meer dan welkom in de landelijk ingerichte bistro met bosterras. De kaart sluit volledig aan bij het seizoen en de keuken is rijk van smaak en heerlijk puur. Je kan bij ons terecht voor een heerlijk kopje koffie, een lekker glas wijn of een smaakvol gerecht. Voor onze jonge gasten hebben we een speciale kinderkaart.

 

www.hetgoeieleven.nl